Családi zarándoklat meghívó

Tisztelt Szülők!

Iskolánk tanulói, pedagógusai és dolgozói Kisboldogasszony napján minden évben gyalogosan elzarándokolnak Szany határán található Szent Anna kápolnához, amely egy kis erdő közepén, a Sárdos patak partján fekszik. Olyan kegyhely, melynek védőszentje Szent Anna, egyben iskolánk névadója is. E jeles napon büszkén emlékezünk meg róla, hálát adunk és szabadtéri szentmisén veszünk részt. Három éve hagyományteremtő módon az első osztályos tanulók Szent Annás diákavatójával kötöttük egybe.

Közösségépítési és vallásgyakorlási céllal szeretnénk, hogy ünnepünkön tanulóink hozzátartozói is osztozzanak lelki feltöltődésünkben és kis elsőseink Szent Annás diákká avatásán, ezért

TISZTELETTEL ÉS SZERETETTEL HÍVJUK ÉS

VÁRJUK TANULÓINK KEDVES CSALÁDJÁT

a Szent Anna Katolikus Általános Iskola és Óvoda iskolai

családi zarándoklatára, amelyet 2024. szeptember 8-án tartunk.

Program:

– 9.15 órakor indul a gyalogos zarándokút az Ifjúság utcai nagyiskolából, a Kossuth úti kisiskolánál csatlakoznak az alsó tagozatosok kb.9.20 órakor. A szülők is bekapcsolódhatnak a menetbe gyermekük osztályához.

-10.30 órakor szabadtéri szentmisén közös imádsággal, énekekkel hálát adunk.

-11.30 órakor közös ebédre várjuk Önöket fenntartónk jóvoltából, vele párhuzamosan közösségépítő játék és sportfoglalkozásokon vehetnek részt a tanulók és családtagjaik.

-Kb.13.00 órakor indul vissza a zarándoklat az iskolához.

Bővebb információt az osztályfőnökök adnak a szülői értekezleten.

Tisztelettel: Tóthné Molnár Bernadett

főigazgató